M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

A/S Christian Berner vokser ydeligere i Norden indenfor området procesindustri.

2015-08-20

Christian Berner Tech Trade AB växer ytterligare i Norden inom processindustrin

Teknologi virksomheden A/S Christian Berner fortsætter med at udvikle sin forretning indfor området procesindustri gennem samarbejde med John Zink Hamworthy Combustion. Fra August 2015 kan A/S Christian Berner tilbyde John Zink Hamworthy Combustions produktsortiment i Sverige, Norge, Finland og Danmark. A/S Christian Berner er en førende teknologi partner som samarbejder med leverandører over hele verden og er drevet af, alltid at finde de bedste tekniske og omkostningseffektive løsninger. John Zink komplementerer vore andre produkter indenfor segmenter som kemi, biobrændstof, forarbejdning af fødevarer, energi håndtering med systemløsninger og produkter til forbrænding og genindvending af gas.

Aftalen med John Zink giver A/S Christian Berner mulighed for at tilbyde en bredere vifte af produkter til kunder i Norden. Samarbejdet bidrager også til øget samarbejde med Koch Industries.

John Zink kombinerer praktisk problemløsning med kreativ innovation til at udvikle en ren generation af forbrændingsprodukter og opfylde kundernes udfordringer om en miljøbevidst verden. Hovedkontoret i Europa ligger i Luxembourg, og dette er også en af forbrændings branchens største testcenter for forskning og udvikling. John Zink er en del af Koch Industries, en privatejet global virksomhed, der leverer forskellige produkter og løsninger til industrien og forbrugerne over hele verden.

Læs mere om udvalget af produkter her

TopContent: Link (7915)
Default.Master