M.M: ReferencePageTemplate
ReferencePageTemplate (SupplierReference)

Autobag

Automated Packaging System logotyp 2017

Autobag (APS) er en unik maskine, som på en enkel måde pakker produkter i kundetilpassede eller neutrale poser. Denne enkle emballage proces vokser støt, og vi har kunder indenfor alle brancher. Der pakkes produkter i de mindste og tynde poser med 4 stk. rawlplugs til de største kraftige applikationer, der fylder posen med op til 8 kg metalprodukter til f.eks. bilindustrien.

Poserne produceres på Autobag´s fabrik i England i en række plastmaterialer, f.eks i PE i forskellige tykkelser (35,50,75,100 eller 125 µ). Folien produceres efter kundens ønsker, med f.eks.tekst i hvid, sort eller kundens logofarve. Derefter konverteres foliematerialet til færdige poser, som leveres på ruller eller i kasser. Alle typer af grafik og effekter er mulige, og vi levere også posen med tekniske funktioner som Eurohul, ventilationshul eller "easy-open" funktioner. Langsgående perforering er ofte ønsket.

Udover posemaskinerne har vi også pakkeborde, automatiske tællere og semiautomatiserede løsninger til at optimere, og strømline pakningsprocessen.

Omkostninger: Hvis man i dag pakker manuelt i f.eks. lynlås poser eller i andre poser med manuel svejselukning så kan vi foretage følgende sammenligning; Som en tommelfingerregel kan man gå fra en manuel proces til en Autobag enhed og øge pakkehastigheden 3-5 gange. Tilføjer man et veje-/tællebord eller anvendes en Maximizer så øges hastigheden ca. 8-10 gange. Visse processer, som at optælling af 10 - 100 små produkter i en pose så automatiserer vi processen fuldstændigt med tællebowler eller vejesystemer. Der kan opnås ekstrem gentagelsessikkerhed på optællingerne.

Autobag - hjemmeside
Contacts

Direktør

Erik Thorup
+45 40954226

produkter (6 st)

TopContent: BusinessAreaReference (14729)
Default.Master