Terlet-Culiflex_1
Terlet-Culiflex_1
Terlet-Culiflex_1
Terlet-Culiflex_1
Terlet-Culiflex_1

Terlet Culiflex

Kontinuerlige kølere for levnedmiddel forarbejdning

Fra kold batchbehandling til en hurtig og effektiv kontinuerlig linje: Designet som en smart udvidelse til en eksisterende FrymaKoruma MaxxD® eller lignende forarbejdningsenhed, tager den nye Terlet CuliFlex din sauceproduktion til næste niveau.

Med Terlet CuliFlex kan mayonnaiseproducenter for eksempel omdanne deres kolde batchbehandling til en kontinuerlig linje. Mens en fuldfedt (ca.: 80%) mayonnaise forarbejdes i den eksisterende FrymaKoruma MaxxD® eller en lignende enhed, producerer den nye CuliFlex den nødvendige stivelsesopløsning (culi) med enten varmekvældende stivelse og/eller naturlig stivelse. Begge produktstrømme blandes derefter omhyggeligt sammen for at opnå højkvalitets, fedtfattig mayonnaise i kontinuerlig produktion fra 2,5 til 6 t/h.

Brugen af ​​billigere varmekvældende stivelse og naturlig stivelse giver ikke kun omkostningsbesparelser, men muliggør også fremstilling af rene Green Label-produkter, da naturlig stivelse ikke betragtes som et tilsætningsstof.

Derudover har opvarmning af stivelsesfasen en sekundær fordel: den varme, der bruges til at gelatinisere stivelsen, er i det væsentlige en pasteuriseringsproces, der fører til bedre fødevaresikkerhed.

Kontakt os for mere information:

Jan Dehn
Jan Dehn
Administrende Direktør , Produktchef, Brændere- og gas-genindvinding, Væskeprocesudstyr
  • Omkostningsbesparelse
  • Mulighed for Green Label og højere fødevaresikkerhed
  • Øget fleksibilitet takket være muligheden for et bredere produktsortiment
  • Fremragende produktkvalitet
  •  
  • Mayonnaise

  • Ketchup